Blog

UNA IDEA, UNA IL·LUSIÓ

logo-jpeg3-e1460310532684

Amb aquest primer “post” volem donar-vos la benvinguda a una nova idea del que sempre em conegut com a “empresa”, nosaltres preferim donar-li un altra nomenclatura, “unió de projectes”.

Empatia socioeducativa apareix com qualsevol altra idea que es du a terme, UN SOMNI, UNA IL·LUSIÓ i finalment, la força, el valor i el recolzament  per a portar-la a terme.

Realment açò es una historia que es va construir a la meua ment, igual que construïm somnis,  sent conscient tot el temps de que no es veritat però sense destruir la il·lusió. Quan prens la decisió de que has de plantar-li cara a la il·lusió per a que no es quede en això, una historia.

Et venen moltes pors…però com va dir un dels grans “Valent no es qui no sent por, sinó qui la combat”, o com va dir Vicent Van Gogh “que seria de la vida si no tinguérem el valor de intentar alguna cosa nova”

Doncs, allà anem, a intentar aconseguir un somni, i aquest  es educar, educar en valors, ja que pensem que els valors ètics, morals i socials son mes efectius que les lleis, regles i normes.

Donar la benvinguda a esta família, a la associació col·laboradora, “con pelos y señales”, i gracies! Gracies per fer la tasca que feu tan important per a la societat i que ara conjuntament anem a intentar evolucionar tots junts.

I finalment dir-te que si t’ha agradat alguna cosa del que he posat al “post”,  el que anem a fer, o simplement em coneixes i vols ajudar-me, comparteix-ho!

Encara que sols per haver-ho llegit, i a totes les persones que estan al meu costat i que m’ajuden a que aquesta il·lusió siga més fàcil…. sols puc dir ….GRACIES!.

Anuncios
enconstruccio
Estem treballant per a donar-te tota la informació de la nova entitat que apareixerà pròximament a la provincia d’alacant, comarca de l’alcoià-comtat.