Quí som?

EMPATIA SOCIO-EDUCATIVA, és una empresa d’oci sociocultural on tenen cabuda tots els projectes que busquen un canvi en la societat i un desenvolupament integral de les persones mitjançant l’oci.

Logo JPEG

S’organitzaran, gestionaran i es realitzaran projectes socioculturals i educatius així com activitats extraescolars, formació, esdeveniments, escoles d’Estiu, Nadal i Setmana Santa, tallers, animacions,… i tot projecte que tinga cabuda a la filosofia de l’empresa.

Cal ressaltar que la nostra filosofia és educar EN i PER a l’oci, recercant l’educació integral de les persones de tots els col·lectius públics i privats de totes les edats, on la participació activa i un procés vivencial seran les bases d’ EMPATIA SOCIO-EDUCATIVA.

És una empresa seria, responsable, innovadora, compromesa amb l’educació, sobretot en l’educació en els temps d’oci, el que per a nosaltres és tan important, ja que considerem que el temps d’oci no siga sols això, sinó que siga temps  “d’oci-educatiu”.

El nostre objectiu fonamental és establir una educació de qualitat en diferents temps i espais que afavorixquen el desenvolupament integral de les persones, garantint els seus drets fonamentals i participant en la consecució del benestar de la societat, amb professionals formats per a la consecució d’aquest i amb un factor fonamental com és la il·lusió de educar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s